Cum funcţionează serviciul de închiriere a jucăriilor şi produselor pentru copii... |

Cum funcţionează serviciul de închiriere a jucăriilor şi produselor pentru copii...

Alegeţi produsul dorit (produsele dorite)

Alegeţi produsele pentru copii şi/sau jucăriile dorite din Catalogul Chirie şi adăugaţi în coş. Alegeţi termenul de chirie dorit, completaţi formularul cu date personale (nume, prenume, adresă de livrare, telefon) şi plasaţi comanda. Vom lua legătura cu Dvs. pentru confirmarea comenzii.

Livrare

– Jucăriile vor fi livrate de curierul nostru – Livrarea şi returnarea este gratuită în cazul în care suma comenzii depăşeşte 600 de lei. Pentru sumele mai mici de 600 de lei, livrarea şi returnarea costă 60 de lei (30 + 30 lei) – Vom lua legătura cu Dvs. pentru a stabili o oră convenabilă pentru a primi comanda – Cînd primiţi jucăria trebuie să verificaţi starea ei – După primirea jucăriilor semnaţi cu noi un Contract şi Actul de predare-primire. Pentru aceasta trebuie să aveţi buletinul de identitate – După semnarea acestor acte, achitaţi serviciile de arenda pentru jucării. – În cazul în care doriţi să prelungiţi termenul de închiriere, trebuie doar să ne anunţaţi despre aceasta

Jucaţi-vă

– Vom fi bucuroşi dacă jucăriile îl vor captiva şi vor fi utile pentru copilul Dvs.

Restituiţi

Cu cîteva zile înainte de expirarea termenului de închiriere, veţi fi înştiinţat despre aceasta prin sms, iar Dvs. veţi avea următoarele opţiuni: 1. Prelungirea termenului de închiriere (în totalitate sau parţial, în cazul în care aveţi mai multe jucării) 2. Restituirea jucăriilor 3. Înlocuirea pe alte jucării – În cazul primei opţiuni – Dvs. păstraţi jucăriile pînă la data indicată de Dvs. (preţul pentru prelungire este mai mic) – În cazul opţiunii a doua – vom coordona cu Dvs. ora sosirii curierului – În cazul în care aţi decis să înlocuiţi jucăriile cu altele noi, trebuie să perfectaţi comanda, curierul va veni şi va face schimbul – În ziua stabilită Dvs. va trebui să pregătiţi jucăriile pentru returnare sau schimb – Jucăriile se primesc în starea în care au fost predate (evident, ținînd cont de uzura firească) – La schimb, livrarea este gratuită de la suma comenzii de 300 lei.